Satovi sa UV štampom



Satovi sa UV štampom su moderni i inovativni proizvodi koji su postali popularni zbog svoje posebne tehnike štampe. UV štampa je metoda koja koristi UV zrake i specijalne boje kako bi se direktno štampala slika ili dizajn na površinu sata.

Ovi satovi imaju veliku prednost jer se štampa ne ljušti ili blijedi tokom redovne upotrebe ili izlaganja suncu. UV štampa omogućava štampanje visokokvalitetnih i detaljnih dizajna na različitim materijalima, kao što su drvo, plastika, metal, staklo, pleksiglas, koža ili guma.


Satovi sa UV štampom su također veoma atraktivni i personalizovani proizvodi. Korisnici mogu izabrati željeni dizajn, sliku ili logo koji će biti štampan na satu. Ovo ih čini sjajnim poklonom za posebne prilike, kao što su rođendani, godišnjice ili poslovne događaje. Pored toga, mogu se koristiti i kao marketinški materijal ili suvenir, jer mogu biti brendirani sa logom ili porukom kompanije.


Satovi sa UV štampom su dostupni u različitim stilovima i bojama, što omogućava izbor koji odgovara individualnim preferencijama. Takođe su praktični i funkcionalni, jer obično imaju tačan mehanizam za prikazivanje vremena.



  • materijal: drvo
  • dimenzija: 30 cm
  • tehnika otiska: UV print






Objavi komentar

0 Primjedbe